Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht!

De hoeveelheid (aan)vragen zijn de laatste jaren fors toegenomen, tot het punt dat ik nieuwe aanvragen niet langer meer kan plaatsen. Helaas ben ik hierdoor genoodzaakt om  (tijdelijk) een clientenstop in te voeren, zodat mensen ‘in traject’ de mogelijkheden hebben om hun traject af te ronden.

Ik ervaar het als vervelend dat ik je op dit moment geen afspraak kan aanbieden, niet dieper met je kan meekijken naar de oorzaak van je klachten en je niet persoonlijk kan beantwoorden. Ik heb nog altijd maar twee handen en veel geleerd van de laatste keer dat ik mij in 2-en probeerde te splitsen 😉

Wel zijn er nieuwe ontwikkelingen om de toenemende hulpvragen tegemoet te komen. Naast het schrijven van een boek, om kennis en handvatten te verspreiden, ben ik aan het onderzoeken om groepssessies via zoom aan te bieden. Dit is mogelijk omdat veel van de thema’s waar mensen tegenaan lopen ‘in de kern’ identiek zijn, zoals blokkades in/bij thema’s van: zelfwaarde, zelfvertrouwen, zelfbeeld, verlatingsangst, bindingsangst, bestaansrecht, zeggenschap, vertrouwen (in de Bon, zichzelf of anderen), jezelf veilig voelen, afwijzing, herstellen verbinding hoofd & hart, herstellen van intuitie, de focus op de ander/buitenwereld, je verantwoordelijk voelen voor anderen, jezelf voorbijlopen, de lat hoog leggen, perfectionisme, angsten, dwangmatigheden, etc.

Je gegevens zal ik bewaren en je berichten over wanneer de clienten-stop wordt opgeheven en/of over nieuwe ontwikkelingen.

Met warme groet,

Priya