Bericht verzonden

Bedankt voor je bericht.

Op dit moment is het zodanig druk in de prakijk dat er (wederom) een clientenstop is ingelast, zodat mensen ‘in traject’ de mogelijkheden hebben om hun traject af te ronden.

Wel zijn er nieuwe ontwikkelingen om de toenemende hulpvragen bij het transformeren van klachten, te kunnen plaatsen. Vaker geef ik sessies op afstand en zo ook is de kennis en ervaring aanwezig om transformatieprocessen met grotere groepen te begeleiden/faciliteren. Daarom ben ik nu aan het onderzoeken om groepssessies via zoom aan te bieden.

Dit kan omdat veel van de thema’s waar mensen tegenaan lopen ‘in de kern’ indentiek zijn, zoals blokkades in/bij thema’s van: zelfwaarde, zelfvertrouwen, zelfbeeld, verlatingsangst, bindingsangst, bestaansrecht, zeggenschap, vertrouwen (in de Bon, zichzelf of anderen), jezelf veilig voelen, afwijzing, herstellen verbinding hoofd & hart, herstellen van intuitie, de focus op de ander/buitenwereld, je verantwoordelijk voelen voor anderen, jezelf voorbijlopen, de lat hoog leggen, perfectionise, angsten, dwangmatigheden, etc.

Vanaf 1 december ga ik voor 4 maanden naar het buitenland, om naast het schrijven van een boek, tevens te kijken of ik bovenstaand idee meer vorm kan geven. Ik zal je hierover via e-mail op de hoogte houden.

Ik ervaar het als vervelend dat ik je op dit moment geen afspraak kan aanbieden of dieper met je kan meekijken naar je klachten. Vervelend ook om je vragen niet persoonlijk te kunnen beantwoorden. De hoeveelheid (aan)vragen zijn de laatste jaren fors toegenomen. Ik heb nog altijd maar twee handen, en ik wil mij niet in tweeen splitsen, enorm veel geleerd van de laatste keer dat ik dit deed 😉

Ik hoop op je begrip voor de situatie en ik kom in het nieuwe jaar bij je terug met nieuws over de nieuwe ontwikkelingen.

Met warme groet,

Priya