Vitale Depressies

Al jaren had ik last van echte, diepgaande, vitale depressies. Het antwoord van de reguliere GGZ hierop was: antidepressiva en gesprekken met de psychiater. Na 25  jaar medicatie en oppervlakkige gesprekken ben ik geen stap verder gekomen en zit ik nog steeds vast aan deze medicijnen.
In de wachtkamer van de acupuncturist vind ik een folder van de Praktijk van Priya. Ik had niets meer te verliezen. Ik meld mij meteen aan voor een intake en na de eerste sessie al voel ik verbetering. Inmiddels heb ik deze therapie afgerond en het is als of je hele zijn, je hele zelf  van binnen uit is veranderd.  Je komt weer helemaal tot jezelf. Je hoeft  jezelf geen moed meer in te spreken om verder te kunnen leven. Nee, het gaat nu weer vanzelf. Ik kan goed voor mezelf opkomen en de reacties van mensen op mij: je bent veel opener.
Mijn medicatie ben ik met zeer kleine stappen aan het afbouwen. Ik hoop er over een jaar helemaal vanaf te zijn. Ik ben heel blij van binnen, enorm dankbaar dat ik deze therapie bij Priya heb mogen ondergaan. Dank je wel Priya.

Myra