Lezingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de diverse lezingen van Mind Body Soul Balance, te weten: ‘wat onze ziekte ons eigenlijk zegt’, ‘de kracht van preventie, ‘reïncarnatie en voorgaande levens’, ‘‘In contact met je intuïtie‘ en ‘de diepgang van yoga’.

Lezingen duren doorgaans 1 uur en kunnen optioneel worden afgesloten met een begeleide meditatie. Lezingen worden gegeven voor zowel open als besloten groepen. Indien u interesse heeft om een lezing bij te wonen, kijkt u dan op agenda voor een overzicht van geplande lezingen of organiseer een clubje (minimaal 6 personen) waarbij u mij als gastspreker uitnodigt. Individuele gesprekken in de vorm van een consult zijn ook mogelijk.

Wat ziekte ons eigenlijk zegt

Als we klachten hebben of ziek zijn, tasten we vaak in het donker over de oorzaak ervan. Hoe is het ontstaan? Waardoor is het ontstaan? Wat kan ik eraan doen? Maar als je ‘ziekte’ zou kunnen en willen zien als een signalering van je lichaam, dat je probeert te vertellen wat er nodig is om de balans te herstellen (want jouw lichaam is óók gebaat bij een gezond staat!), zouden we onszelf dan andere vragen stellen? Zouden we dan op zoek gaan naar een manier om de taal van ons lichaam te leren verstaan? Op zoek gaan naar andere (natuurlijke) remedies?

Durft u verder te kijken en méér verantwoordelijkheid voor uw leven én ziekte te nemen? Mijn 3 jarig-ziek zijn (ziekte van Lyme) heeft mij ondanks fysieke, emotionele pijn en grote frustratie veel geleerd en zelfs veel gebracht, hoe vreemd dit ook klinkt. Ik mocht begrijpen dat mijn ziekte er vóór mij was in plaats van tegen mij. Wat heeft uw ziekte u te vertellen? Waarom is het er? Wat heeft het als doel? Bewustwording van uw ziekte, is de grootste stap richting genezing.

Reïncarnatie en voorgaande levens

Er komt voor ons allemaal een moment waarop ons lichaam ophoudt te bestaan, het sterft. Wat er echter niet sterft en nooit kan sterven, is de energie waar we in essentie uit bestaan. Na overlijden, vindt het energetische lichaam een nieuw lichaam (tijdens conceptie) en daar ben jij. Kant-en-klaar met speciale gaven of handigheden zonder er ooit voor gestudeerd te hebben of herken je plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest. En soms krijg je ook ballast mee, die eigenlijk niet van jou is maar wel een invloed heeft op je leven. Het zogenaamde ‘last hebben van dingen’ die je niet kunt plaatsen….

In contact met je innerlijke wijsheid

Innerlijke wijsheid is iets dat iedereen bezit. Onze intuïtie maakt onderdeel uit van deze wijsheid. De één is er wellicht meer mee verbonden dan de ander. Maar feit is dat we het allemaal in ons hebben. We kunnen deze innerlijke wijsheid gebruiken om hinderlijke en belemmerende angsten, patronen, gedragingen en symptomen (fysieke klachten) te transformeren. En dit werkt verbluffend goed, waarom? Omdat je hele systeem er baat bij heeft wanneer jij in balans en harmonie verkeert. Weet dat ALLE informatie over jou, binnenin jou te vinden is…

De diepgang van Yoga

Dat de beoefening van yoga bijdraagt tot het verlagen van stress, een lagere bloeddruk, betere doorbloeding en ademhaling, flexibiliteit, gewichtsmanagement en om je te brengen in het hier en nu, is iets dat de meeste yoga beoefenaars wel weten. Wat men doorgaans niet weet, is dat yoga in zijn originele vorm en betekenis veel meer diepgang heeft. Je zal ervaren dat wanneer je je verdiept in deze materie, die gebaseerd is op de oude geschriften (Yoga sutras van Patanjali), je meer diepgang in je yoga assana beoefening zal ervaren en het je kijk op ‘leven’ zal verbreden….

De kracht van preventie

Lees hierover meer >>

 

 

HomeBehandelmethoden – Lezingen – Tarieven & VergoedingenAgenda   – Meer over PriyaContact