Cursus: In Balans en Harmonie

Hoe wij ons leven ervaren (de kwaliteit van ons leven) hangt direct af van onze innerlijke balans en harmonie. Deze balans is echter moeilijk te creëren of behouden wanneer u uzelf niet goed kent…

Wanneer we ons ‘uit-balans’ voelen, gaan we op zoek naar een oplossing. Vaak wordt deze (tevergeefs) gezocht in de materiële wereld. In de vorm van vermaak, geld, carrière, huis, relaties, sensaties en sociale ontmoetingen. Deze oplossingen hebben effect op de korte termijn, voor Wel-zijn op de lange termijn echter niet.

Uzelf (her)kennen gaat over het totaal van wat u bent: uw lichaam, uw emoties, uw denken, uw overtuigingen maar ook uw intuïtie en belangrijker nog (zover als dat mogelijk is) uw essentie. Uw innerlijke balans heeft betrekking op alle gebieden waarbinnen u als mens ‘ervaart’. Uw voelen (soul), uw denken (mind), uw willen (spirit) en uw zintuiglijke waarnemingen (body) komen daarom tijdens deze cursus uitvoerig aan bod.

De cursus is interactief en ervaringsgericht. Met als doel om u inzicht te geven in de verstoringen van uw innerlijke balans. Daarnaast leert u diverse praktische vaardigheden die u kunt inzetten om uw innerlijke balans en harmonie te herstellen en te handhaven.

Tijdens de cursus zal o.a. ook aandacht besteed worden aan het vaststellen van uw persoonlijke lichaamstype en bijbehorende voeding, het ervaren van de taal van uw lichaam, de weg naar emotionele volwassenheid, inzicht in de diverse velden van ervaren, mindfulness en nog veel meer….

Wanneer u uzelf beter kent, volgt herkenning, acceptatie en een liefdevolle houding naar uzelf automatisch. U zult hierdoor beter in staat zijn uzelf te geven wat u werkelijk nodig heeft, waardoor innerlijke balans en harmonie ontstaat. Uzelf vredig en rustig voelen is slechts één van de vele effecten hiervan.

“De buitenwereld is een reflectie van onze innerlijke wereld” – Abbahji

Cursusplaats, data en kosten:

De eerstvolgende cursus wordt gegeven in het voorjaar van 2019 te Breda (exacte cursus data volgt z.sm.) De cursus betreft 3 zondagen van 10.30 tot 17.00 uur en de investering hiervoor bedraagt 225 euro. (koffie, thee en gezonde snacks zijn inbegrepen)

Inschrijven:

De cursus gaat door bij minimaal acht deelnemers en sluit bij maximaal 12 deelnemers. U kunt zich hiervoor aanmelden via e-mail op: info@mbsb.nl. 

 

 

HomeBehandelmethoden – Cursussen & Lezingen – Tarieven & VergoedingenAgenda   – Meer over PriyaContact