Huidaandoening

Al  jaren heb ik last van een vervelende en pijnlijke huidaandoening. Ik ben bij verschillende artsen geweest, maar Westerse geneeskunde en medicijnen kwamen niet verder dan symptoom bestrijding. Mijn klachten bleven maar terug komen. Omdat ik de overtuiging heb dat achter elke lichamelijke kwaal een mentale of spirituele oorzaak ten grondslag ligt, heb ik uiteindelijk besloten om met Priya contact op te nemen. Het heeft even geduurd voor ik zover was, want ik schaamde me heel erg voor mijn klachten. Achteraf wilde ik dat ik dit veel eerder gedaan had.

Ik heb nog nooit zo’n vredig en verbonden gevoel ervaren als tijdens die sessie en ik voelde me voor het eerst in mijn leven écht goed in m’n eigen vel zitten, in elk opzicht. Dit gevoel heb ik nog weken lang met me mee kunnen dragen. En die huidklachten? Die zijn in de dagen na de sessie volledig weggetrokken.

Uit de sessie mocht ik opmaken dat mijn huidaandoening een signaal was om mij erop te attenderen dat mijn binnen -en buitenwereld niet op één lijn zaten. Tijdens de sessie zijn we teruggegaan naar de oorzakelijke gebeurtenis (achteraf gezien was dit dé gebeurtenis waarna mijn huidklachten zijn ontstaan). Tijdens de regressie kon ik zien dat ik op dat moment niet luisterde naar mijn innerlijke stem (mijn gevoel)  m.a.w. met mijn hoofd ging compleet voorbij aan mijn gevoel en hierdoor ging ik voorbij aan mezelf en verloor ik tevens het diepere contact met mezelf.

Ik zie nu in hoe belangrijk dat diepere contact met mezelf is. En wanneer huidklachten de kop opsteken, weet ik dat ik voorbij gegaan ben aan mezelf. Ik zeg dagelijks tegen mijzelf: “Ik ben verbonden” en dan concentreer ik me op mijn levensenergie. Dit helpt me om bewust te blijven en de verbondenheid te blijven voelen.

Sarah