Rugklachten

Mijn rugklachten ontstonden toen ik 18 jaar was. In de loop van de tijd werden de klachten erger en de tussenpozen tussen de klachten werden steeds korter totdat deze zich aaneen sloten. Volgens de neuroloog waren het aspecifieke rugklachten. Inmiddels waren ze zo erg dat ik omgeschoold moest worden en later alsnog mijn werktijd moest halveren.

Ik heb al heel veel geprobeerd zowel in de reguliere als in de alternatieve geneeskunde. Inmiddels ben ik 43 jaar en ga ik om de vijf weken naar de fysio die mijn spieren los maakt en los houdt.

Na mijn sessie bij jou gaat het goed met mijn rug,  eigenlijk héél goed. Het voelt veel soepeler aan, minder verkrampt. Eerlijk gezegd moet ik er gewoon aan wennen dat het veel beter voelt. Gek hé? Ik kan het gewoon niet geloven. Misschien komt dat ook wel door de angst dat het morgen zomaar weer anders kan zijn.

Nu zijn we inmiddels vier weken verder en het gaat nog steeds goed met mijn rug. Zelfs de fysio was dik tevreden. Ik kan dingen weer langer achter elkaar doen en bruis van de energie. Ik moet zeggen dat het geweldig voelt!

Dankjewel en veel liefs Ingrid

 

<< Terug naar voorgaande bladzijde