Diepgaande verbinding met het andere geslacht

Priya weet wat ze doet. Haar aanpak is zorgvuldig en liefdevol. Ze neemt alle tijd tot het komen van mijn thema waar ik meer van wil weten. Ik voelde diep respect en compleet aanwezig zijn van haar in het hier en nu.

Ik werd rustig en zacht naar mijn lichte trance geleid door het volgen van haar warme stem. Vooraf werd ik zacht toegedekt opdat ik het behaaglijk zou hebben tijdens mijn reis. Het is als een interactief vraag- en antwoordspel met mijn onderbewustzijn en Priya.

Ze neemt de tijd om mezelf of mijn onderbewustzijn uit te laten spreken en ze wacht liefdevol of ik of mijn onderbewuste of hogere zelf nog iets toe te voegen hebben. Priya sluit naadloos aan bij het onbewuste dat geen tijd kent.

Bij mijn ingebrachte thema “de onbereikbaarheid van de vrouw” heeft mijn onderbewustzijn duidelijk aangegeven dat de pijn die ik ervaarde, van mijn moeder afkomstig was. Als kind heb ik uit onvoorwaardelijke liefde de angst van mijn moeder overgenomen. Zij was bang dat zijzelf, evenals het haar moeder is overkomen, zou sterven bij de geboorte van haar kind. Het was dus haar doodsangst en haar onbereikbaarheid van haar moeder die ik van haar heb overgenomen. Dit kwam tot uiting als niet werkelijk ‘dichtbij’ een vrouw kunnen zijn.

In de sessie heb ik dit liefdevol aan haar terug mogen geven, mogen healen, waardoor deze energie uit mijn systeem verdwenen is.

Thanks for the experience

Frans

<< Terug naar voorgaande bladzijde