De andere waarheid

Verandering is inherent aan leven, in onze materiele wereld is er immers niets blijvend. En voordat er iets nieuws kan ontstaan dient er iets te gaan….

Wanneer we om ons heen kijken zien we een wereld in conflict. En dat kan ook niet anders wanneer tegengestelde krachten elkaar ontmoeten. Wat de uitkomst gaat zijn is afhankelijk van het heden m.a.w. van ons (de mensen die nu leven). Aangezien ‘wij’ het heden vormgeven en dus de toekomst bepalen.

We ontvangen veel informatie en ook hierin zie je de tegengestelde krachten terugkomen. Wat moet je nu geloven? wie heeft er gelijk? welke koers moet je volgen?

Het gevoel dat er iets ‘niet klopt’ en dat de media ons niet altijd van de juiste informatie voorziet en/of bepaalde informatie achterhoud bekruipt me al jaren. Dus ging ik op zoek en vond een aantal bijzondere documentaires. Documentaires die resoneren met mijn onderbuikgevoel dat zegt, ‘dit klopt wel’. En wellicht doen ze dat ook voor jou

Bijgaand een selectie van enkele documentaires die je zeker wilt zien. Met bijzondere handvatten, richtlijnen en zonder meer eye-openers.

  • ‘Recquim for an American dream’ (te zien via Netflix) laat je op eenvoudige wijze de oorzaak van ‘het conflict’ in de wereld zien.
  •  Zeitgeist the Movie, gaat over hoe 1% van de wereldbevolking de overige 99% onderdrukt. Natuurlijk zijn ook Zeitgeist the Movie deel II en II zeer de moeite waard.
  • ‘Food matters’ (te zien via Netflix) – ‘een must see’ wanneer je graag goed voorgelicht bent over wat je eet.
  • ‘That sugar film’ laat je op een grappige manier de effecten van suiker zien. Een must see voor mensen die willen afvallen en/of gezond willen eten.
  • ‘The human experiment’ (te zien via Netflix) laat je zien dat niet alle producten even veilig zijn m.b.t. gifstoffen.
  • Cowspiricy’ (te zien via Netflix) gaat over de grootste CO2 vervuiler waar niet over gesproken wordt en waar niets aangedaan wordt.
  • Wanneer je rondom de verkiezingstijd ook achter je oren krabt m.b.t. welke partij het verschil gaat maken dat jij wilt zien in deze wereld, bekijk dan deze documentaire en je twijfel is misschien voorgoed voorbij: One Single Planet
  • Bewezen effectieve remedies tegen kanker en waarom de pharmaceutische industrie dit tegenwerkt: Cancer – the forbidden cures
  • ‘The truth about cancer’  (te zien via youtube), betreft een reeks docu’s waarin diverse doctoren verklaren onder druk van de pharmaceutische industrie en het ziekenhuisbeleid ‘gedwongen’ worden om chemotherapie als 1e remedie in te zetten. Daarnaast hun ervaringen en opvattingen over chemo therapie als remedie.

P.s. indien de inhoud van bovenstaande documentaires bij je resoneert, deel ze dan met anderen. Een groei in bewustzijn is wat het verschil gaat maken voor een wereld vrij van conflict en in balans.