Psyche

De menselijke psyche is een wonderlijk fenomeen. Kijk alleen al eens naar hoe onverwerkte of niet geheel verwerkte gebeurtenissen uit ons verleden via ons onderbewustzijn psychisch en       fysiek doorwerken op ons gevoelsleven, ons denken, ons gedrag en ons lichamelijk welzijn. En zich vervolgens uiten in gedragingen, patronen, angsten en overtuigingen.

Het zijn invloeden waar we last van hebben en die we graag zouden veranderen. Echter zijn het invloeden waar we niet direct zelf een invloed op kunnen uitoefenen, omdat de oorzaak ervan    verborgen ligt in het onderbewustzijn. Het gedeelte van onze psyche waar wij met ons dagelijkse bewustzijn geen toegang tot hebben.

De behandelvormen in deze praktijk staan je toe om de deuren tussen het bewustzijn en onderbewustzijn te openen. Op deze manier ontstaat inzicht in de oorzaak van klachten, problemen en/of symptomen.

Cliënten maken opnieuw verbinding met de emotionele, fysieke en intuïtieve intelligenties
binnen zichzelf. Dit bekrachtigt het zelfvertrouwen, omdat cliënten ervaren dat alle
antwoorden/oorzaken van hun klachten, problemen en/of symptomen binnenin zichzelf te        vinden zijn. Hetgeen de onafhankelijk tussen cliënt en therapeut bevordert.

Terug naar vorige pagina