Drainage

In deze hectische maatschappij belasten gifstoffen in geestelijke of stoffelijke vorm regelmatig ons lichaam en geest. Deze dagelijkse verontreiniging van ons lichaam vereist veel energie om de gifstoffen weer af te voeren. Indien de gifstoffen niet kunnen worden afgevoerd, kan dit invloed hebben op het communicatienetwerk van het lichaam waardoor het genezingsproces kan vertragen. Daarom is regelmatige drainage van belang: onszelf regelmatig reinigen van geestelijke en stoffelijke ballast.

Geestelijke ballast heeft verschillende uitingsvormen, zoals o.a. oude pijnen, negatieve overtuigingen, piekeren, angsten, misverstanden, vastzittende emoties, belemmerd gedrag en/of patronen. Het losmaken en opruimen (drainage) van geestelijke ballast is het focuspunt van de werkzaamheden binnen deze praktijk.

Drainage in de praktijk

Bij Mind Body Soul Balance doe ik dit met EMDR, hypnotherapie, regressie -en reïncarnatietherapie. Dit zijn stuk voor stuk behandelvormen die je toestaan om je bewustzijn van nu terug te brengen in de oorzakelijke gebeurtenis, die ten grondslag ligt aan de klacht. Hierdoor ben je niet alleen in staat om te zien en begrijpen hoe gebeurtenissen van vroeger hebben bijdragen tot negatieve overtuigingen en de vorming van gedrag. Maar bovenal om de vastzittende emoties en negatieve overtuigingen los te laten. Door alsnog je verleden te ‘verwerken’ kom je er los van (= drainage)

Het loslaten van oude pijnen, negatieve overtuigingen, angsten, misverstanden en bijbehorende emoties zorgt voor het oplossen van de energetische blokkade en de daaruit voortkomende klachten op mentaal, emotioneel of fysiek niveau.

Terug naar vorige pagina