Voor wie wel/niet?

Hypnotherapie, regressietherapie en reïncarnatietherapie is geschikt voor iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen leven durft te nemen. Dit werkt alleen als je de oorzaak van je problemen écht wilt begrijpen en zelf aan genezing en ontwikkeling wilt werken.

Voorwaarden

* Vanuit veiligheid voor zowel cliënt als behandelaar worden mensen die gediagnosticeerd zijn met psychose, schizofrenie of manische depressiviteit alleen in behandeling genomen na overleg met behandeld arts.

* Omdat de psyche volgroeid dient te zijn voor deze vormen van psychotherapie, wordt uitsluitend gewerkt met volwassenen vanaf 21 jaar.

* Bij mensen met een sterke behoefte aan controle, mensen die mentaal sterk ontwikkeld zijn of mensen die moeite hebben met het toelaten van gevoelens en emoties, staat de eerste behandeling in het thema van: het herstellen van vertrouwen in ‘voelen’. Lees hierover meer

* Ingezette methodieken zijn niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en/of behandeling, maar als aanvulling hierop.

 

Submenu:

Behandelmethoden
Het verloop van een behandeling
Referenties
 

Home – Behandelmethoden – Cursussen & LezingenTarieven & VergoedingenAgenda   – Meer over PriyaContact