Kennismakingsgesprek

Bij het ondergaan van een behandeling is het van groot belang dat jij je fijn en vertrouwd voelt. Je behandelaar voorafgaand aan een behandeling spreken of ontmoeten d.m.v. een kennismakingsgesprek kan daarbij helpen.

Onbewust weten we na het horen of zien van een behandelaar of wij bij hen aan het juiste adres zijn.

Een kennismakingsgesprek is bedoeld voor mensen die overwegen om een behandeling te ondergaan, maar twijfelen of deze behandelvorm aansluiting vindt bij hun klacht(en). En zo ook voor mensen die twijfelen bij welke behandelaar ze de behandeling willen ondergaan.

Daarom wordt er ruimte vrijgemaakt voor kennismakingsgesprekken. Dit gesprek is gratis en vindt in eerste instantie telefonisch plaats. Mocht er na de telefonische kennismaking nog sterk de behoefte zijn om de behandelaar persoonlijk te ontmoeten, dan wordt hiervoor tijd vrijgemaakt.

** Vanwege de aanhoudende drukte in de praktijk ben ik genoodzaakt geweest om tijd anders in te delen, waardoor zowel de live -als telefonische kennismakingsgesprekken zijn komen te vervallen.

De ervaring leert dat mensen voornamelijk willen weten of de behandeltechnieken passend zijn bij hun specifieke klacht(en). Gelukkig pakken deze behandeltechnieken problematieken zowel in de breedte als diepte aan, dus zowel op bewust, onbewust en cellulair niveau. Alsmede op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Het is eigenlijk maar zelden dat deze behandeltechnieken niet toereikend zijn. Tenzij de oorzaak van je klacht fysiek is (bv door een ongeval) in plaats van psycho-emotioneel, maar dat spreekt voor zich.

Mocht je toch twijfelen, voel je vrij om de kern van je hulpvraag naar mij te mailen, dan kom ik er bij je op terug. Ook voor andere vragen kan je mij het beste via e-mail bereiken.

Neem contact op voor het sturen van een bericht.