Prikkelbaardarmsyndroom

Mijn leeftijd is bijna 62 jaar en ben de jongste uit een nest van 4. Na een moeilijk jaar in 2008, waarin ik overwerkt raakte en een korte intensieve relatie vaarwel moest zeggen, kreeg ik ontzettend veel last van mijn dikke darm, volledig geobstipeerd.

De klachten waren zo hevig dat ziekenhuis opname volgde, pijnstilling was bijna niet mogelijk, morfine en andere opeaten hielpen maar tijdelijk. Vele onderzoeken, waaronder inwendig en diverse scans leverden niets op. Hieruit werd door de specialist geconcludeerd dat ik het zogenaamde Prikkelbaar Darm Syndroom zou hebben.

Na veel experimenteren door diverse specialisten en wel 3 ziekenhuis opnames later, werd er een combinatie van paracetamol, diclofenac en lyrica gevonden, welke me redelijk pijnvrij hield. Ook moest ik regelmatig laxeren en goed opletten met de voeding. Vervolgens heb ik diverse therapieën gevolgd, psychologen geraadpleegd met redelijk gevolg. Echter bij de minste geringste stress speelde mijn darm weer op, met obstipatie als gevolg.

Toen leerde ik via een kennis Priya kennen en heb 2 regressie therapie sessies ondergaan. Sinds die tijd is de pijn en mijn medicijngebruik gereduceerd naar 0! Ik ben er echt van overtuigd dat door deze therapie mijn darmklachten over zijn en dat ik weer een stuk weerbaarder in het leven sta.

In de regressie therapie ben ik op een aantal gebeurtenissen in mijn leven gestuit die mij altijd hebben gestoord en waarin in ik tijdens de sessie, onder leiding van Priya, mee heb afgerekend. Tijdens de eerste sessie ben ik op een traumatische ervaring gestuit in mijn 2e levensjaar. Bij de tweede sessie is er een typisch geval van pesterij met daaraan vast een minderwaardigheidsgevoel aan bod gekomen.

Mijn reactie op de regressie therapie is best heftig geweest, de 1e keer, op de weg naar huis, stoomde de tranen over mijn wangen en barste ik uit in huilbui, zo heftig kan ik me niet herinneren. De reactie op de 2e keer kwam pas later, toen ik al thuis was, deze was minder heftig, maar duurde wel langer, uiteindelijk na het beluisteren van de opname, die Priya maakt van de sessie, kon ik het allemaal een plaatsje geven.

Ik weet zeker dat ik nog terug ga voor vervolgsessies.
Ik heb er weer zin in!

Priya Bedankt!

Jan

<< Terug naar voorgaande bladzijde