Hypno-, regressie -en reïncarnatie therapie

Alle informatie over jou is terug te vinden in je onderbewustzijn. Dus ook de informatie over ‘de oorzaak/oorsprong’ van je klacht(en).

Het onderbewustzijn

Het onderbewustzijn is het gedeelte van je psyche waarin informatie ligt opgeslagen waar je doorgaans niet bij kunt. Je bent je hier letterlijk ‘onbewust’ van. En dit terwijl je gedachten, je gevoelens en je handelen voornamelijk door dit gedeelte van je psyche worden aangestuurd!

Hypno-, regressie -en reïncarnatietherapie zijn behandelmethoden die toetreden tot en werken met de informatie uit het onderbewustzijn. Zij geven je inzicht in de oorzaak van je klachten. Door de oorzakelijke gebeurtenis vervolgens op mentaal, emotioneel en fysiek niveau te verwerken, verminderen en verdwijnen klachten zelfs. Deze behandelmethoden zijn zo effectief, omdat ze klachten bij de wortel aanpakken.

Het vergroten van zelfkennis (bewustwording) is een belangrijk onderdeel bij deze behandelmethoden. Want het wegnemen van klachten zonder te weten hoe en waarom ze zijn ontstaan, resulteert na verloop van tijd veelal in de terugkeer van de oude klachten.

Klik op onderstaande buttons voor meer informatie over de behandelmethoden:       Hypnotherapie      Regressietherapie      Reïncarnatietherapie

 

 

Submenu:

Past deze behandelvorm bij mij? – toepassingen, resultaten, voor wie wel/niet?
Het verloop van een behandeling
Referenties

 
Home – Behandelmethoden – LezingenTarieven & VergoedingenAgenda   – Meer over PriyaContact