Voeding

Goede voeding is nodig om het lichaam te voorzien van voedingsstoffen die zorgen voor het  optimaal functioneren. Als het lichaam onjuiste voeding krijgt, kan dat leiden tot ziekte. Deze onjuiste voeding kan bestaan uit simpelweg ongezond eten, maar ook uit (gezond) eten dat eerst wellicht goed voelde maar op een bepaald moment niet meer. We noemen dit ook wel de verdraagzaamheid van deze stoffelijke vorm van voeding. Die verdraagzaamheid kan invloed hebben op het functioneren van ons menselijk lichaam en op onze psyche.

Naast de fysieke voeding is er ook een geestelijke vorm van voeding. Zo voedt onze omgeving ons dagelijks met bijvoorbeeld uitdagingen, verwachtingen en overtuigingen. Geestelijke voeding kan echter ook vergiftigend werken als het gaat om bijvoorbeeld oordelen en verwachtingen van anderen. Door je bewust te worden van deze geestelijke ballast en deze op een andere manier te benaderen, kan er sneller genezing plaatsvinden.

In de praktijk

Wanneer geestelijk ballast en/of vergiftigende geestelijke voeding wordt opgeruimd d.m.v.         drainage komt je energielichaam automatisch in een hogere trilling. Het wordt hierdoor gemakkelijker om beter voor jezelf te zorgen, zowel qua voedende fysieke voeding als geestelijke voeding. Dit omdat volgens de Universele wet van Trilling gelijksoortige trillingen elkaar aan trekken.

Terug naar vorige pagina