Bioritme

Wist je dat er naast de intelligentie van je denken (IQ) ook je emoties (EQ), je lichaam (BQ) en je spirit (SQ) een eigen intelligentie en dus ook taal hebben? Al deze intelligenties communiceren met je, en voor het verkrijgen van een goede innerlijke balans is het de kunst om de taal van deze intelligenties ‘te leren spreken’. Naast een eigen intelligentie en taal, beschikken zij tevens over een eigen ritme. Dit is het zogenaamde bioritme. Je persoonlijke bioritme bepaalt hoe je dagelijks functioneert.

Het loont de moeite om je eens te verdiepen in je bioritme of innerlijke klok. Iedereen heeft hiermee te maken, en het verklaart waarom we ons op het ene moment tot meer in staat voelen dan op een ander moment.

Aan de hand van je geboortedatum is je bioritme gemakkelijk en gratis te berekenen. Google eens op ‘bioritme’ of kijk bijvoorbeeld op: www.catharinaweb.nl/bioritme

Tip: print een maandelijks overzicht van je bioritme uit. Hang dit op en raadpleeg het alleen wanneer je je niet optimaal voelt. Het zal je helpen bewust te worden van de invloeden van je bioritmen.

Ps Wil jij de taal van de intelligenties van je body, mind, soul and spirit ‘leren spreken’? Dan is mogelijk de cursus: ‘In Balans en Harmonie’ iets voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *